Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 29 de maig del 2011

CALAMARS FARCITS AMB GAMBES

Feia força temps que no cuinava aquest plat,tot i que a casa ens agraden molt.Aprofitant que tenia que anar buidant el congelador vaig treure uns calamars que ja eran nets i vaig decidir de farcir-los i aquí teniu el resultat.

INGREDIENTS:
calamars
gambes
botifarra
ous
ceba
tomata
brou de peix
patates
pastanagues
pèsols
una picada de:
ametlles,all,julivert,galetes,pebre vermell i un raig de conyac.

ELABORACIÓ:

Fem un brou de peix amb el que tingueu ,jo de crancs, que tenia congelats i puntes de rap.
Posem a coure els ous, els pelem, piquem i reservem.Talleu ben petits les potes dels calamars i els posem a coure una mica. Tot seguit, la botifarra esmicolada la barregem amb els ous i farcim els calamars.Jo, tot i girant els calamars, els tenco amb un escuradents.
En una cassola, posem un bon raig d'oli i saltegem els calamars i els reservem.. Allà mateix  farem una mica de sofregit i un cop fet tirarem la copa de vi blanc que deixarem reduir. Afegirem els calamars,les patates esqueixades, les pastanagues,els pèsols i el brou de peix. Ho courem uns 20 minuts. Finalment, les gambes i la picada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)