Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 8 de maig del 2011

CASSOLA DE POPETS AMB PÈSOLS

Aquesta es una recepta tradicional i amb un resultat per llepar-sen els dits, es fàcil de fer i el millor de tot es força assequible.Us recomano que proveu de fer-la i quedareu com us senyors.


INGREDIENTS:

1kg de popets
500g.de pèsols(jo extra fins)
1 ceba gran
2 tomates
1 cullerada de carn de nyora
1 copa de vi blanc
picada:10 ametlles,1gra d'all,2 torradetes o galetes,

ELABORACIÓ:
En una cassola amb un cull d'oli hi farem el sofregit,primer la ceba ben picada quant estigui cuita hi tirem la tomata i la carn de nyora.
Rentem els popets sota l'aixeta i els afegim el sofregit 5 minuts,passats els minuts el vi, reserva-ne una mica, ho deixem coure 20 minuts.
Mentres tant obrim els musclos amb el vi sobra'n.
Fem una picada amb tots els ingredients i el suc dels musclos.
Passats el 20 minuts afegim la picada i coem 10 minuts més,no cal afegir aigua, ja que els popets en deixem anar molta.
Si feu aquest plat un dia per altra encara serà més Bo.

1 comentari:

  1. Ummmmmmmmmmmm! jo l'altre dia també en vaig fer, però amb pèsol fresc, ara s'ha d'aprofitar que n'és la temporada. Això si, sense els musclos, bona idea ja ho provaré!

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)