Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 2 de maig de 2011

COULANT DE XOCOLATA

Avui us penjo el pecat dels pecat,qui es pot resistir a un coulant?
jo no,i això que estic en plena "operación bikini" Peró pensa'n-to be que te "quiten lo bailao".
Aquesta es un recepta fàcil i que dona un resultat sorprenent,sobretot per els xoco-adites
Espero que la proveu i que vagui de gust
INGREDIENTS:

250g. de xocolata per desfer 75%
200g. de sucre
225g. de mantega
80g de farina
6 ous
12 motllos de d'alumini

PREPARACIÓ:

Fondre la xocolata juntament amb la mantega el microones o el bany maria, com es vulgui,
un cop fosa es deixa refreda, mentrestant batem els rovells amb el sucre fins que doblin el volum i llavors li tirem la xocolata fosa i la farina,finalment les clares a punt de neu.
Pintem els motllos amb mantega i farina perquè no s'enganxin el desmot-lla i emplenem 3/4 parts de la seva capacit.
Coure el forn a 200º uns 7 o 8 minuts aproximadament dependrà del forn de cadascú, si els has congelat un 12 o 15 minuts.
AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)