Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimecres, 27 d’abril de 2011

Cullereta de bacallà fumat i taronja



Aquesta és una recepta que faig molt l'estiu és refrescant i molt bona, encara que algú li pot semblar força estranya la combinació d'ingredients és un plat molt típic d'Andalusia.
Tot visitant les receptes de St. Hilari vaig veure que l'havia fet en una cullereta i em va agradar més la presentació i en aquesta ocasió l'he fet així.









INGREDIENT:


Bacallà

Ceba tendre

Taronja

olives verdes

Vinagre (jo de xeres)

oli d'oliva extra

sal

PREPARACIÓ:
Fem una vinagreta amb les olives i la ceba ben picades ,l'oli, el vinagre, la sal i reservem. tallem la taronja ja palada a grills no gaire grossos i la emboliquem amb el bacallà que em tallat a tires, ho posem a la cullera i reguem amb la vinagreta i que vagi de gust.
Suggeriment:
El bacallà pot ser dessalat o si voleu fumat la recepta original es bacallà encaixat






AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)