Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dissabte, 24 de setembre de 2011

CARBASSONS GRATINATS AMB HERBES PROVENÇALS

Aquesta recepta la vaig veure en una revista de la thermomix, i en va cridar l’atenció per la seva senzillés i els seus ingredients.
No sóc gaire fan de les verdures, és per això que quant beix una recepta que me pot agradar la provo de seguida.

A sigut tot un encert és molt bona i un primer rapit. Proveu-la de fer que us agradarà segur.




INGREDIENTS:
1 tall de pa no gaire sec (es per triturar-lo)
1 cullerada de herbes provençals
2 alls
1 ceba
1 cullerada d’oli d’oliva extra
Una mica de sal
2 carbassons
1-2 tomates
6-8 filets anxoves
Formatge de cabra
ELABORACIÓ:
Aquesta recepta la he fet amb la thermo,però qui no la tingui també  la pot fer.
Posem el pa i les herbes el vas 15seg/vel 10 i reservem.
Posem la ceba i els alls 5seg/vel6 i posem l’oli 4min/100º/vel
Tallem el carbassons per la meitat i a rodanxes i ho afegim el vas amb la sal 8min/100/vel cullera gir a la dreta. Un cop cuit ho posem en una safata per anar el forn. El damunt i posarem la tomata tallada a rodanxes primes i les anxoves.

Recuperem el pa i el espolsem pel damunt i amb el formatge fem el mateix.
Ho posem a gratinar fins que el pa estigui una mica daurat i el formatge fos.


AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)