Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 28 de gener de 2013

PATATES A LA RIOJANA


Aquesta es una recepta molt versàtil, agafant la base pots anar afegint els ingredients que més us agradin.
A casa la faig sovint, i ja tenia ganes compartir-la amb tots vosaltres.

INGREDIENTS:
4 patates grosses
1 ceba gran
½ pebrot vermell i ½ de verd
2 grans d’all
8 salsitxes de porc
Un xoriç
Una cullerada de pebre vermell dolç i un polsim de picant
Aigua
 
PREPARACIÓ:
 
És tallen les salsitxes, i les posem a la cassola amb un raig d’oli fins que agafin color i es reservant
 
En el mateix oli es saltegen les verdures i l’all laminat uns dos minuts.
S’afegeix el xoriç i es deixa coure un parell de minuts més.
Es el moment de recuperar les salsitxes, les patates, els pebres, es tira  a la cassola, barrejar-lo bé, vigilant que el pebre no es cremi.
Per últim es cobreix amb aigua i sal. Es deixa coure a foc baix fins que les patates estiguin ben cuites.
*també hi podeu posa daus de cansalada amb pebre, costellò, botifarra negre, aquesta, a última hora si no es desfà. El que més us agradi.
 
AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)