Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dissabte, 1 de juny de 2013

TAGLIATELLE A LA SEPIA AMB CALAMARS I GAMBES


Avui per dinar pasta!!!! Aprofitant que no tenim els nens a dinar he pensat de fer un plat de pasta negra acompanyat de un bon vi blanc, que més es pot demanar?

Dons, somi amb la recepta:
 
 

INGREDIENTS:

Un paquet de pasta negra

Gambetes

Calamarcets

Vi blanc

Alls

PREPARACIÓ:

Poseu un raig d’oli en una paella i fregim els alls picats i les gambetes uns parell de minuts. Reserveu

En el mateix oli, si cal afegiu-ne una mica més, i saltegem els calamarcets i afegiu una mica de vi blanc, ho deixeu reduir fins la meitat. Reserveu

En una olla amb força aigua i sal,  bulliu els tagliatelle el temps que recomani el fabricant, jo sempre li deixo uns quant minuts més, això va a gustos.

Un cop la pasta estigui cuita i barregeu les gambes i els calamarcets i ja estarà a punt de menjar.
 

Bon profit!!!

 
AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)