Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 4 de maig del 2014

BRANDADA DE BACALLÀ

El bacallà és un dels pocs ingredients que m’agrada de totes les maneres, ja sigui guisat, arrebossat, amb esqueixada .... i com no! la brandada, Mmmm!!!!! Ara que ja comença a fer calor, ens la podrem prendre  ben fresca amb unes torradetes. Està per llepar-se’n els dit.
Avui, vull compartir amb tots vosaltres, aquesta recepta tant tradicional de la nostra cuina i espero que us agradin tant com a mi.



INGREDIENTS:
400 g de bacallà dessalat
2 grans d’all
300 ml d’oli d’oliva
50 ml de crema de llet
Una patata mitjana bullida

PRAPARACIÓ:

Poseu l’oli en un cassó amb els dos grans d’all i que es vaguin fusionant. Quant comenci a bullir i afegiu el bacallà i pareu el foc, ho deixeu uns 5 minuts. Passat el temps i poseu  la patata bullida i ho tritureu tot plegat,  afegint la crema de llet de mica amb mica. Rectifiqueu de sal si cal.
Ho poseu amb cassoletes i a la nevera fins una estona abans de servir-les.
També les poseu cobrir amb formatge i passar-les pel gratinador fins que sigui ros. I acompanyar-les amb unes llesques que pa de pagès ben torrades.  



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)