PECAT CAPITAL

diumenge, 8 de maig del 2011

CASSOLA DE POPETS AMB PÈSOLS

Aquesta es una recepta tradicional i amb un resultat per llepar-sen els dits, es fàcil de fer i el millor de tot es força assequible.Us recomano que proveu de fer-la i quedareu com us senyors.


INGREDIENTS:

1kg de popets
500g.de pèsols(jo extra fins)
1 ceba gran
2 tomates
1 cullerada de carn de nyora
1 copa de vi blanc
picada:10 ametlles,1gra d'all,2 torradetes o galetes,

ELABORACIÓ:
En una cassola amb un cull d'oli hi farem el sofregit,primer la ceba ben picada quant estigui cuita hi tirem la tomata i la carn de nyora.
Rentem els popets sota l'aixeta i els afegim el sofregit 5 minuts,passats els minuts el vi, reserva-ne una mica, ho deixem coure 20 minuts.
Mentres tant obrim els musclos amb el vi sobra'n.
Fem una picada amb tots els ingredients i el suc dels musclos.
Passats el 20 minuts afegim la picada i coem 10 minuts més,no cal afegir aigua, ja que els popets en deixem anar molta.
Si feu aquest plat un dia per altra encara serà més Bo.

1 comentari:

  1. Ummmmmmmmmmmm! jo l'altre dia també en vaig fer, però amb pèsol fresc, ara s'ha d'aprofitar que n'és la temporada. Això si, sense els musclos, bona idea ja ho provaré!

    ResponElimina