PECAT CAPITAL

dissabte, 24 de setembre del 2011

CARBASSONS GRATINATS AMB HERBES PROVENÇALS

Aquesta recepta la vaig veure en una revista de la thermomix, i en va cridar l’atenció per la seva senzillés i els seus ingredients.
No sóc gaire fan de les verdures, és per això que quant beix una recepta que me pot agradar la provo de seguida.

A sigut tot un encert és molt bona i un primer rapit. Proveu-la de fer que us agradarà segur.




INGREDIENTS:
1 tall de pa no gaire sec (es per triturar-lo)
1 cullerada de herbes provençals
2 alls
1 ceba
1 cullerada d’oli d’oliva extra
Una mica de sal
2 carbassons
1-2 tomates
6-8 filets anxoves
Formatge de cabra
ELABORACIÓ:
Aquesta recepta la he fet amb la thermo,però qui no la tingui també  la pot fer.
Posem el pa i les herbes el vas 15seg/vel 10 i reservem.
Posem la ceba i els alls 5seg/vel6 i posem l’oli 4min/100º/vel
Tallem el carbassons per la meitat i a rodanxes i ho afegim el vas amb la sal 8min/100/vel cullera gir a la dreta. Un cop cuit ho posem en una safata per anar el forn. El damunt i posarem la tomata tallada a rodanxes primes i les anxoves.

Recuperem el pa i el espolsem pel damunt i amb el formatge fem el mateix.
Ho posem a gratinar fins que el pa estigui una mica daurat i el formatge fos.