PECAT CAPITAL

dimecres, 4 d’abril del 2012

PASTÍS DE PETIT SUISSE


Volia fer un pastís molt espacial, per la festa d’en Gerard que feia 10 anys i ho vam celebrar amb nens molt espacials, i molt llaminers.
Desprès de donar-li moltes voltes, vaig optar per fer-ne un que agrades a petits i grans.

Aquest pastís és molt suau, lleuger i sobretot molt bo, us animo a que el proveu de fer.
Per molts anys Gerard

INGREDIENTS:
Per la base
1 paquet de galetes maria

100g de mantega

Per el patís
6 patit suise de maduixa

50ml de llet
3ous

200g de nata per muntar
9 fulles de gelatina

2 cullerades de sucre
1 pot petit de melmelada de maduixa

2 iogurts grecs
Xuxes per decorar

ELAVORACIÓ:
Primer de tot preparem la base, triturem les galetes i la mantega i les posem en un motlle desemmotllava, el posem el forn uns 10 minuts a 180graus, reservem.
Posarem en remull les fulles de gelatina.
Muntem la nata i les clares a punt de neu i reservem.
En un bol gros batem els rovell i el sucre, i afegim poc a poc la llet ben  calenta amb les 5 fulles de gelatina, deixem refredar i afegim els petit Suisse. Recuperem la nata i les clares i les anem incorporant  molt a poc a poc per tal que no baixin les clares.
Ho aboquem al damunt de les galetes i ho deixem a la nevera unes dues hores.

Passat aquest temps escalfem una mica de melmelada i dissolem dues fulles de gelatina i ho barregem amb la resta de melmelada (si queda molt espès s’hi tira una mica d’aigua).
Ho tirem amb molt de compte el damunt del pastís, el deixarem reposar a la nevera mínim una hora.

Per últim escalfem una nica d’iogurt i dissolem les dues fulles restans de gelatina, i ho barregem amb la resta d’iogurt,l' anem afegint el damunt de la melmelada i ho tornem a deixar a la nevera.
Decorar amb les xuxes.



  


1 comentari:

  1. Quina bona pinta que té!!!!! Em sembla que no trigaré gaire a provar de fer-ho..genial!!!

    GTràcies.

    ResponElimina