PECAT CAPITAL

diumenge, 3 de juny del 2012

MUSCLOS A LA MARINERA


 Encara no havia penjat cap recepta de musclos, tot i que m’agraden de totes maneres. Són una font important de ferro i a mi sempre me'n falta i procuro menjar-ne sovint.
Aquest cop els he fet a la marinera. De aquesta manera els he menjat moltes vagades, però no els havia fet mai.
Aquí us deixo la recepta.

INGREDIENTS:
2 kl de musclos de roca
1 ceba
3 cullerades de tomata
1 gra d’all
1 copa de vi blanc
1 cullerada de pebre vermell
1 cullerada de polpa de nyora
Una mica de cayena
1 cullerada de maizena
Un grapat de julivert picat

PREPARACIÓ:

Obrim els musclos el vapor i els hi traiem una closca, reservem.
En una paella amb un bon raig d’oli courem la ceba i l’all ben picats, quant estigui cuit i tirem les tres cullerades de tomata triturat, ho deixem coure uns minuts més i afegim  la cullerada de  pebre , la nyora,la cayena (comte amb la cayena que pica molt nomes una nica) i la maizena, per últim la copa de vi blanc, ho deixarem coure fins que el vi hagi reduït. Recuperem els musclos i els afegim a la salsa, els hi donem uns toms i ja estaran llestos per servir-los amb una mica de julivert pel damunt.