PECAT CAPITAL

dimarts, 26 de febrer del 2013

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA I DÀTILS


No sabria dir quina és l’amanida que m’agrada més, ni han tantes!!!! algunes molt conegudes, d’altres molt sofisticades, de vagades les acabem reinventant, tot depèn del que tinguem a la nevera, no acabaríem mai...Però el que si ser, és que aquesta és molt bona i senzilla.

A casa la fem així.




Enciam variat
Un tall de formatge de cabra
Pinyons
Dàtils

Per la vinagreta:
3 parts d’oli d’oliva extra
1 part de vinagre
½  cullerada de mel
½ cullerada de mostassa
Sal

Es fa la vinagreta barrejant tots els ingredient fins que emulsioni i reservem.
En una paella amb un rajolí d’oli saltegeu els pinyons i els dàtils tallats petits, ho afegiu per sobre de l’enciam que ja el tindreu emplatat i ho regueu amb la vinagreta.
A banda poseu el fornatge de cabra el damunt de una escumadora, tireu-hi una mica de mel i si teniu un bufador de cuina gratinar-lo i posar-lo el damunt de l’amanida. Llestos per menjar-la i que vagui de gust.

2 comentaris:

  1. aix... a mi també m'encanten, les amanides. A casa en mengem cada dia i sempre és diferent! La barreja formatge de cabra amb dàtils encara no l'he provat, així que me l'apunto ara mateix! Petons

    ResponElimina
  2. Ostres quina bona pinta. Aquesta si q la provo. Per llepar-se els dits.

    ResponElimina