PECAT CAPITAL

dilluns, 1 de desembre del 2014

CUCURUTXOS DE NATA


De tant en tant cal fer algun sopar a casa amb les amigues per passar una bona estona i desconnectar. Bon menjar, bon vi, rialles i bona companyia que més es pot demanar.


Així que vaig pensar de fer aquests cucurutxos que són deliciosos
.

INGREDIENTS:


Cons aptes pel forn

Pasta de full

Ou

Sucre llustre

Nata

PREPARACIÓ:

Tallem una tira d’uns 2 cm de pasta de full i l’anem caragolant tot voltant el motlle superposant la pasta una mica perquè quedi ben enrotllada.

Col·loquem els cucurutxos en una safata, els pintem amb ou i els posem a coure a 180° durant 15 minuts aproximadament, amb el forn prèviament escalfat
.
Col·loquem els cucurutxos en una safata, els pintem amb ou i els posem a coure a 180° durant 15 minuts aproximadament, amb el forn prèviament escalfat.

Mentrestant preparem la nata, ha d’estar molt freda per muntar-la bé. Agafem un bol gran, i posem la nata i amb una batedora de varetes elèctriques l'anirem muntant, quant falti poc i afegim el sucre llustre a gust de cadascú. La posem dins una mànega pastissera i la guardem a la nevera.

Després els deixem refredar, els desemmotllem i els farcim amb la nata i els enfarinem de sucre. Llestos per menjar