PECAT CAPITAL

dilluns, 4 de maig del 2015

FARCELLETS DE PASTA FILO FARÇITS

Avui us porto un entrant, per aquelles ocasions en que vols quedar bé o simplement sorprendre els de casa. Són  fàcils de fer i molt bons. Us animo a provar-los  i  ja  direu si tinc raó o no.



INGREDIENTS:

Un paquet de pasta filo
Mig porro
Una ceba mitjana
Mig carbassó
100 g. De gambes palades
Salsa de soja
Una mica de mantega fosa
PREPARACIÓ:

Primer de tot comenceu  pel farcit, talleu totes les verdures ben petites i les gambes. Salteu les verdures en una paella amb un bon raig d’oli, no han de quedar massa cuites. Tot  seguit i tireu les gambes i un raig de salsa de soja,  això a ull va a  gust de cadascú, els hi doneu uns tombs fins que s’integrin tots els ingredients i ho reserveu.
Un cop el farcit està fet, agafeu la pasta filo de la nevera i en talleu uns quadrats. A cada farcellet ni van  tres. Agafeu un quadrat i el pinteu amb mantega fosa i li poseu un altre quadrat per sobre intercalant les formes, torneu a repetir l’operació, poseu una cullerada del farcit el mig i tanqueu els farcellets amb una tira de porro ben prima.
Ho enforneu fins que quedin ben torrats,  i  llestos per menjar.