tag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post651738475345186390..comments2023-09-27T04:00:05.331-07:00Comments on PECAT CAPITAL: PACCHERIS FARÇITSDolorshttp://www.blogger.com/profile/07097468427491899997noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-46449788473728448942013-03-28T10:22:00.978-07:002013-03-28T10:22:00.978-07:00Què bons Dolors! només de veure la foto i els ingr...Què bons Dolors! només de veure la foto i els ingredients que porta ja m'està entrant gana! Ja tens una seguidora més, em quede una estoneta per aqui! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-898700016808656652013-03-25T06:28:52.582-07:002013-03-25T06:28:52.582-07:00¡Quina meravella! Fa un temps vaig veure els de la...¡Quina meravella! Fa un temps vaig veure els de la Marina (de bacallá..) i la veritat en vaig pedar enamorat, ara tinc els teus, per fer un mar i montanya (2 i 2 per plat)... ¡¡hmmm quina idea!!<br /><br />A veure si aquesta Setmana Santa els preparem!!<br /><br />Petons (i em quedo per aquí ronronejant una mica, jejejej)Cocina de emergenciahttps://www.blogger.com/profile/17580211648969037934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-63247972615583493132013-03-14T07:53:38.535-07:002013-03-14T07:53:38.535-07:00El pròxim cop faré els de la Marina, que m’agrada ...El pròxim cop faré els de la Marina, que m’agrada molt el bacallà ja te avisaré i convidarem la Montse a que els provi<br />El millor de tot va ser la companyiaDolorshttps://www.blogger.com/profile/07097468427491899997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-32270756609520592392013-03-14T06:34:08.756-07:002013-03-14T06:34:08.756-07:00Jo sóc la privilegiada que els va probar, i us ass...Jo sóc la privilegiada que els va probar, i us asseguro que estaven bonissims, molt fins i molt ben presentats, jo també la tinc ben apuntada la recepta, i espero amb candeletes el moment de que la Dolors em torni a fer un dinaret d'aquests, moltes gràcies Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07502390103749166576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-68323951463628480592013-03-11T12:45:56.133-07:002013-03-11T12:45:56.133-07:00Un plat ben bo i original a l'hora de presenta...Un plat ben bo i original a l'hora de presentar-lo. De segur que els convidats es queden bocabadats i agraïts per la idea.la colometahttps://www.blogger.com/profile/15055944280802869991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-88366728060463294632013-03-11T02:48:33.240-07:002013-03-11T02:48:33.240-07:00Ostres Dolors quina bona pinta. Aquesta me l'a...Ostres Dolors quina bona pinta. Aquesta me l'apunto per fer-lo a casa. Montse Serrahttps://www.blogger.com/profile/16909492645839531388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2123731780522436975.post-89512800116806856212013-03-11T01:54:50.426-07:002013-03-11T01:54:50.426-07:00oh, Dolors! Quina gràcia! La setmana passada en va...oh, Dolors! Quina gràcia! La setmana passada en vaig publicar uns al meu blog, de paccheris, però farcits de bacallà, beixamel, panses i pinyons. És curiós que haguem anat tan seguides, perquè no n'havia trobat abans, de receptes! Molt bons, farcits amb carn!! Me'ls apunto, que el paquet és gran! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com