PECAT CAPITAL

dimarts, 14 d’agost del 2012

AMANIDA GREGA


Encara no havia publicat cap recepta d’amanida, hi això que en faig tot sovint, i de molt diferents.
A casa sempre ens bé de gust una amanida ben fresqueta per combatre la calor que està fen.

D’ amanides gregues n’hi ha tantes com cases hi han, és per això que jo l’he fet una mica el meu gust.


INGREDIENTS:

La quantitat dependrà del gust cadascú
Tomata ben madur
Cogombre
Ceba tendra
Formatge feta
Olives negres
Taperes
Orenga
Sal
Oli
Vinagre blanc

PREPARACIÓ:

Primer de tot peleu  tots els ingredients, el cogombre a ratlles no li tragueu tota la pell, el talleu a rodanxes ben primes, tot seguit la tomata a daus una mica grossos, la cela a juliana.
Poseu tots els ingredients dins un bol i aneu afegint les olives negres tallades, les taperes,el formatge feta a daus, l’orenga i per últim farem una vinagreta amb la sal,l’oli d’oliva i el vinagre i ho ragem, i ja estarà a punt de menjar.

Bon profit




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada