PECAT CAPITAL

dilluns, 28 de gener del 2013

PATATES A LA RIOJANA


Aquesta es una recepta molt versàtil, agafant la base pots anar afegint els ingredients que més us agradin.
A casa la faig sovint, i ja tenia ganes compartir-la amb tots vosaltres.

INGREDIENTS:
4 patates grosses
1 ceba gran
½ pebrot vermell i ½ de verd
2 grans d’all
8 salsitxes de porc
Un xoriç
Una cullerada de pebre vermell dolç i un polsim de picant
Aigua
 
PREPARACIÓ:
 
És tallen les salsitxes, i les posem a la cassola amb un raig d’oli fins que agafin color i es reservant
 
En el mateix oli es saltegen les verdures i l’all laminat uns dos minuts.
S’afegeix el xoriç i es deixa coure un parell de minuts més.
Es el moment de recuperar les salsitxes, les patates, els pebres, es tira  a la cassola, barrejar-lo bé, vigilant que el pebre no es cremi.
Per últim es cobreix amb aigua i sal. Es deixa coure a foc baix fins que les patates estiguin ben cuites.
*també hi podeu posa daus de cansalada amb pebre, costellò, botifarra negre, aquesta, a última hora si no es desfà. El que més us agradi.
 

1 comentari: