PECAT CAPITAL

diumenge, 4 de maig del 2014

BRANDADA DE BACALLÀ

El bacallà és un dels pocs ingredients que m’agrada de totes les maneres, ja sigui guisat, arrebossat, amb esqueixada .... i com no! la brandada, Mmmm!!!!! Ara que ja comença a fer calor, ens la podrem prendre  ben fresca amb unes torradetes. Està per llepar-se’n els dit.
Avui, vull compartir amb tots vosaltres, aquesta recepta tant tradicional de la nostra cuina i espero que us agradin tant com a mi.



INGREDIENTS:
400 g de bacallà dessalat
2 grans d’all
300 ml d’oli d’oliva
50 ml de crema de llet
Una patata mitjana bullida

PRAPARACIÓ:

Poseu l’oli en un cassó amb els dos grans d’all i que es vaguin fusionant. Quant comenci a bullir i afegiu el bacallà i pareu el foc, ho deixeu uns 5 minuts. Passat el temps i poseu  la patata bullida i ho tritureu tot plegat,  afegint la crema de llet de mica amb mica. Rectifiqueu de sal si cal.
Ho poseu amb cassoletes i a la nevera fins una estona abans de servir-les.
També les poseu cobrir amb formatge i passar-les pel gratinador fins que sigui ros. I acompanyar-les amb unes llesques que pa de pagès ben torrades.  



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada