PECAT CAPITAL

dissabte, 1 de juny del 2013

TAGLIATELLE A LA SEPIA AMB CALAMARS I GAMBES


Avui per dinar pasta!!!! Aprofitant que no tenim els nens a dinar he pensat de fer un plat de pasta negra acompanyat de un bon vi blanc, que més es pot demanar?

Dons, somi amb la recepta:
 
 

INGREDIENTS:

Un paquet de pasta negra

Gambetes

Calamarcets

Vi blanc

Alls

PREPARACIÓ:

Poseu un raig d’oli en una paella i fregim els alls picats i les gambetes uns parell de minuts. Reserveu

En el mateix oli, si cal afegiu-ne una mica més, i saltegem els calamarcets i afegiu una mica de vi blanc, ho deixeu reduir fins la meitat. Reserveu

En una olla amb força aigua i sal,  bulliu els tagliatelle el temps que recomani el fabricant, jo sempre li deixo uns quant minuts més, això va a gustos.

Un cop la pasta estigui cuita i barregeu les gambes i els calamarcets i ja estarà a punt de menjar.
 

Bon profit!!!

 

5 comentaris:

  1. Jo m'hi apuntaria encantada a aquest dinar tan gustós i vistós! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. M'encanta la pasta i la negra té el seu punt i és molt bona! petons

    ResponElimina
  3. Nyam! la pasta m'encanta en totes les seves versions, però si a més és així de vistosa no m'hi podria pas resistir!

    ResponElimina
  4. Aquesta pasta està tant bona... i amb les gambetes i els calamars, encara millor!! I com has dit, amb el vi blanc, bueno...!!! Boníssim és poc! Fantàstica recepta ;)

    Petons!

    ResponElimina