Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimarts, 8 de maig de 2012

MELÓS DE VEDELLA AMB SALSA DE CEPS


Ja feia dies que tenia aquesta recepta  pendent de publicar, i amb moltes ganes de compartir.
Aquest plat el vaig aprendre en una classe de la Nuri Lladó, i des de
llavors l’he fet varies vegades.
Us deixo la recepta i espero que la proveu.
INGREDIENTS:
4 galtes de vedella
250 g de ceps o bolets variats
1 cullerada petita de pols de ceps
2 litres d’aigua
125 cc de vi negre
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu i trossegeu els ceps ben petits i reserveu-los.
Poseu l’aigua a bullir juntament amb el vi, les verdures tallades ben
petites,la sal i les galtes. Deixeu-ho coure durant dues hores.
Passat aquest temps, retireu-les,deixeu-les refredar i  talleu-les
a rodanxes. Amb el brou de bullir les galtes, feu-ne una reducció fins
que quedi a la meitat. Un cop reduïda coleu-la i afegim la pols de
ceps i els bolets. Tot seguit i afegim la Maizena  diluïda amb aigua
per espesseir la salsa

Poseu les galtes en una plata per anar el forn,

escalfeu-les i cobriu-les amb la salsa de ceps.

Acompanyeu el plat amb una mica d’arròs amb un

raig d’oli.
AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)