Ja feia dies que tenia aquesta recepta pendent de publicar, i amb moltes ganes de compartir.
Aquest plat el vaig aprendre en una classe de la Nuri Lladó, i des de llavors l’he fet varies vegades.
Aquest plat el vaig aprendre en una classe de la Nuri Lladó, i des de llavors l’he fet varies vegades.
Us deixo la recepta i espero que la proveu.
INGREDIENTS:
4 galtes de vedella
250 g de ceps o bolets variats
1 cullerada petita de pols de ceps
2 litres d’aigua
125 cc de vi negre
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
Sal
4 galtes de vedella
250 g de ceps o bolets variats
1 cullerada petita de pols de ceps
2 litres d’aigua
125 cc de vi negre
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu i trossegeu els ceps ben petits i reserveu-los.
Poseu l’aigua a bullir juntament amb el vi, les verdures tallades ben
Poseu l’aigua a bullir juntament amb el vi, les verdures tallades ben
petites,la sal i les galtes. Deixeu-ho coure durant dues hores.
Passat aquest temps, retireu-les,deixeu-les refredar i talleu-les
a rodanxes. Amb el brou de bullir les galtes, feu-ne una reducció fins
que quedi a la meitat. Un cop reduïda coleu-la i afegim la pols de
ceps i els bolets. Tot seguit i afegim la Maizena diluïda amb aigua
que quedi a la meitat. Un cop reduïda coleu-la i afegim la pols de
ceps i els bolets. Tot seguit i afegim la Maizena diluïda amb aigua
per espesseir la salsa
Poseu les galtes en una plata per anar el forn,
escalfeu-les i cobriu-les amb la salsa de ceps.
Acompanyeu el plat amb una mica d’arròs amb un
raig d’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada