Recordoque a casa dels pares els ous farcits eren tot un clàssic del’estiu, i ara també ho són a casa meva.
Normalmentels faig amb tonyina i maionesa, però aquest cop he afegit surimi(un succedani de cranc).
Aquestplat és un dels preferits del meu fill Pol i quants els va provar vadir que eren els més bons que havia provat mai (no és gens estrany,només té 4 anys!!). Així que jo ja estic contenta.
INGREDIENTS:
6OUS
1llauna de tonyina de 120 g
6bastonets de surimi
Maionesa
Olives
Pebrotvermell
PREPARACIÓ:
Posemun cassó amb aigua i sal fins que arrenqui el bull. Tot seguit hitirem un raig de vinagre i els ous i ho deixem coure 10 minuts. Uncop freds pelem els ous, els tallem per la meitat i en traiem elsrovells que ratllarem per separat i reservarem per decorar.
Enun bol barregem la tonyina amb el surimi tallat ben petit, elsrovells ratllats i la maionesa, en la quantitat que es vulgui, finsque quedi una pasta. Farcim els ous amb la pasta i els decorem ambuna mica de rovell ratllat, un tall d’oliva i el pebrot.
Hola, acabo de descobrir-te, i me'n vaig a passejar una estoneta per casa teva.
ResponEliminaAquests ous són exactes als que faig jo, i sempre agraden molt.
PTNTS
Dolça