Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 15 d’agost del 2011

PASTÍS DE XOCOLATA GUINNESS



Aquesta és una recepta que vaig veure en el bloc trotamundos que recomano visiteu. Quant el vaig veure, no vaig dubtar, sabia que l’acabaria fen. Senzillament  espectacular, va agradar a tothom qui el va provar i varem ser uns quants veïns,ja que el pastís es força gros.No tingueu cap dubte, proveu-lo de fer i triomfareu segur.

INGREDIENTS:

250ml de cervesa  guinness
250g de mantega
400g de sucre
75g de cacau en pols
140ml nata per muntar
2 ous
250g de farina
1 cullerada de vainilla líquida
2’5 cullerades de bicarbonat
Per la crema:
300g de formatge frecs tipus philadelpia
150g de sucre
360g de nata per muntar


ELABORACIÓ:

En un cassó posarem la cervesa a escalfar i quant sigui calenta li afegim la mantega i ho remenem fins que es desfaci, sense que arribi a bullir, i ho reservem.
Em un bol hi posem els ingredients secs la farina, el cacau, el sucre i el bicarbonat, ho barregem tot.
En un altre bol hi posem la nata, els ous i la cullerada de vainilla i ho passem per la batedora de beril·les. Tot seguit i afegim la cervesa amb la mantega i ho batem fins que tots els ingredients quedin ben integrats. A continuació és l’hora dels ingredients secs que els anirem incorporant sense deixar de batre.
El resultat final és una massa força líquida. Ho posarem en un motllo prèviament untat i l’enfornarem uns 50 minuts a 180º.
Un cop cuit el deixem refredar dins el motllo i quant estigi fred el posarem en el plat de presentació.
Per fer la crema barregem el formatge i el sucre fins que quedi una crema suau, desprès afegim la nata muntada amb moviments suaus fins que tot quedi bem integrat.
Muntem el pastís amb la crema pel damunt simulant l’escuma de la cervesa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)