Aquesta es una recepta molt versàtil,
agafant la base pots anar afegint els ingredients que més us agradin.
A casa la faig sovint, i ja
tenia ganes compartir-la amb tots vosaltres.
INGREDIENTS:
4 patates grosses
1 ceba gran
½ pebrot vermell i ½ de verd
2 grans d’all
8 salsitxes de porc
Un xoriç
Una cullerada de pebre vermell dolç
i un polsim de picant
Aigua
PREPARACIÓ:
És tallen les salsitxes, i les
posem a la cassola amb un raig d’oli fins que agafin color i es reservant
En el mateix oli es saltegen
les verdures i l’all laminat uns dos minuts.
S’afegeix el xoriç i es deixa
coure un parell de minuts més.
Per últim es cobreix amb aigua
i sal. Es deixa coure a foc baix fins que les patates estiguin ben cuites.
*també hi podeu posa
daus de cansalada amb pebre, costellò, botifarra negre, aquesta, a última hora si no es
desfà. El que més us agradi.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina