Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

divendres, 29 de juliol del 2011

PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE

L’ Ot, que és el petit de la casa ha fet un any. Que ràpid que passa el temps!. Per cel.lebra-ho vam fer un sopar i aquest és el pastís que vaig preparar per l’ocasió. L’Ot no va poder bufar l’espelma perquè ja estava dormint i vàrem ser el seu germà i les seves cosines els que varem bufar.

Aquest es un pastís que és molt suau i que sol agradar a tothom els molt xocolaters i els que no ho són tant. Jo sempre que l’he fet ha triomfat.  



INGREDIENTS:
Per la base de pa de pessic
2 ous
40g de farina
40g de sucre
25g de cacau en pols
Per al farcit:
200g de xocolata de postres
250g de formatge cremós
300ml de nata líquida
300ml de llet sencera
2 sobres de quallada
ELABORACIÓ:
Per la base: Es baten els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos. S’afegeix la farina i el cacau i es barreja amb cura. S’aboca dins un motlle i es reparteix uniformement. Es cou el forn a 180º uns 10 minuts aproximadament
Per el farcit: en un recipient es dissolen els dos sobres de quallada amb una mica de llet. En un cassó, s’escalfa la resta de la llet, la nata líquida i el sucre. Tot seguit s’hi afegeix la xocolata a trossos i es remena fins que es desfaci. A continuació s’hi afegeix el formatge cremós i es barreja fins que no quedin grumolls. Llavors s’hi afegeix la quallada i ho fem bullir uns minuts sense deixar de remenar. Finalment s’aboca sobra la base i ho deixarem refredar a temperatura ambient, ho reservem a la nevera i es decora el gust de cadascú.

1 comentari:

  1. Sempre he tingut curiositat per la barreja xocolata i formatge.

    Té molt bona pinta, em sembla que el faré i el sumaré a la meva col·lecció de cocs!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)