Avui us porto tot un clàssic de l’estiu,una sopa freda de meló que combina la mar de bé en dies de tanta calor. Aquesta es una recepta que hi ha tantes variants con cases que la fans,però jo us porto aquesta que es senzilla i molt bona.
INGREDIENTS:
Un meló de pell de granota100g de crema de llet
Un pessic de sal
Pebre blanc
Pernil
Oli d’oliva extra
Unes quantes fulles de menta
ELABORACIÓ:
Tallarem el meló i li traurem les llavors,tot seguit farem unes boletes i las reservem, amb la resta la triturarem afegim la nata de nica en nica,la sal i el pebre i ho deixarem a la nevera .Posarem el pernil en una safata per anar el forn i el deixarem fins que quedi sec.
Batem les fulles de menta amb l’oli.
Posem la sopa de meló en una copa o un plat fondo i posem unes boletes ,els encenalls de pernil i decorem amb l’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada