Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 11 de juliol del 2011

GELAT DE PINYA

Ja feia temps que tenia ganes de provar de fer gelat, i aprofitant que tinc la thermomix vaig decidir de fer-ne un de pinya, ja que a casa ens agrada molt.
La recepta la he tret del llibre de la thermo,amb alguna petita variants.Com ara posar-li sucre invertit, jo el vaig descobrir en aquest bloc mi blog de pintxos val la pena de fer-ne, el podeu guardà a la nevera  
Us recomano que el proveu de fer, perquè el resultat us sorprendrà  segur,queda un gelat cremós gens cristal·litzats,igual de si l’hagués comprat,però més natural.


INGREDIENTS:
250g de pinya natural o una llauna petita

300g de nata muntada
50g de sucre

50g de sucre invertit
6 rovells d’ou

1 cullerada d’aigua

ELABORACIÓ:

Muntarem la nata i la reservarem a la nevera. Triturarem la pinya, si es de llauna amb el suc, i la reservarem. Courem els rovells a una temperatura no superior a 100ºjuntament amb la cullerada d’aigua i el sucre uns 10minuts, quant faltin 2 minuts afegirem el sucre invertit,i ho deixarem refredar.

Un cop freda de crema de rovells la barrejarem amb la nata fins obtenir un crema uniforma,ho posarem en un motlle de gelat i el congelador un mínim de 6hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)