Avui us porto un
entrant, per aquelles ocasions en que vols quedar bé o simplement sorprendre
els de casa. Són fàcils de fer i molt bons. Us animo a provar-los i ja direu si tinc raó o no.
INGREDIENTS:
Un
paquet de pasta filo
Mig
porro
Una
ceba mitjana
Mig
carbassó
100 g.
De gambes palades
Salsa
de soja
Una mica
de mantega fosa
PREPARACIÓ:
Primer de tot
comenceu pel farcit, talleu totes les
verdures ben petites i les gambes. Salteu les verdures en una paella amb un bon
raig d’oli, no han de quedar massa cuites. Tot
seguit i tireu les gambes i un raig de salsa de soja, això a ull va a gust de cadascú, els hi doneu
uns tombs fins que s’integrin tots els ingredients i ho reserveu.
Un cop el farcit
està fet, agafeu la pasta filo de la nevera i en talleu uns quadrats. A cada
farcellet ni van tres. Agafeu un
quadrat i el pinteu amb mantega fosa i li poseu un altre quadrat per sobre intercalant
les formes, torneu a repetir l’operació, poseu una cullerada del farcit el mig
i tanqueu els farcellets amb una tira de porro ben prima.
Ho enforneu fins
que quedin ben torrats, i llestos per menjar.
Tiene una pinta colosal además esta muy bien explicada parece fácil tal como lo explicas, seguramente me animare hacer la receta, muchas gracias.
ResponEliminaLa receta tiene una pinta exquisita, además esta también explicado que parece fácil, me voy a animar a hacerla.
ResponEliminaMuchas gracias por la receta.
Un saludo
Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.
ResponEliminainformación muy útil, era justo lo que estaba buscando, muchas gracias por compartirlo con nosotros. Un abrazo
ResponEliminatus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo
ResponEliminaDesde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!
ResponElimina