Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimarts, 11 de setembre del 2012

PASTÍS DE CARBASSÓ ALS TRES FORMATGES


Una recepta de la Mireia Carbó, treta del seu llibre la cuina dóna joc. És un plat pràctic,fàcil de fer i el més important, boníssim.  El podeu fer com un entrant ,com un primer,per anar de picnic o per emportar-lo a la feina en una carmanyola. És plat que el podeu  menjar fred o calent. Us animo a provar-lo de fer, que de ben segur quedareu la mar de bé.


INGREDIENTS:
6 Ous
2 carbassons grans
100 g de formatge de cabra
100 g de mató
40 de formatge parmesà ratllat
Una mica de mantega
Pa ratllat
Sal i pebre

PREPARACIÓ:

Primer de tot escalfeu el forn a 180 graus.
Talleu els carbassons a rodanxes primes sense pelar, i en una paella amb la mantega i un polsim de sal saltegeu-los fins que estiguin tendres.

Barregeu els ous amb els formatges,la sal i el pebre,amb una batedora elèctrica fins que quedi ben fi, sense grumoll, tot seguit i afegiu els carbassons i ho remeneu-los  amb comte de no trencar-los.
Pinteu un motllo (millor si es de silicona) amb mantega, i espolseu el pa ratllat per sobre. Aboqueu la preparació dins i coeu-lo al forn uns 20 o 30 minuts.

Desemmotlleu-lo un cop tebi.
Aquest pastís es pot servi acompanyat de maionesa o del que vulgueu.

1 comentari:

  1. OH!!! què fàcil. Em sembla que el faré amb carbassa, que en tinc molta.

    Acabo de descobrir el teu bloc, i el poso a la llista dels que m'interessa.

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)