Una recepta de la Mireia Carbó, treta del seu llibre la cuina dóna joc. És un plat pràctic,fàcil de fer i
el més important, boníssim. El podeu fer
com un entrant ,com un primer,per anar de picnic o per emportar-lo a la feina
en una carmanyola. És plat que el podeu menjar fred o calent. Us animo a provar-lo de
fer, que de ben segur quedareu la mar de bé.
INGREDIENTS:
6 Ous
2
carbassons grans
100 g de
formatge de cabra
100 g de
mató
40 de
formatge parmesà ratllat
Una mica
de mantega
Pa ratllat
Sal i
pebre
PREPARACIÓ:
Primer de tot escalfeu el
forn a 180 graus.
Talleu els carbassons a rodanxes
primes sense pelar, i en una paella amb la mantega i un polsim de sal saltegeu-los
fins que estiguin tendres.
Barregeu els ous amb els
formatges,la sal i el pebre,amb una batedora elèctrica fins que quedi ben fi,
sense grumoll, tot seguit i afegiu els carbassons i ho remeneu-los amb comte de no trencar-los.
Pinteu un motllo (millor
si es de silicona) amb mantega, i espolseu el pa ratllat per sobre. Aboqueu la
preparació dins i coeu-lo al forn uns 20 o 30 minuts.
Desemmotlleu-lo un cop
tebi.
Aquest pastís es pot servi
acompanyat de maionesa o del que vulgueu.
OH!!! què fàcil. Em sembla que el faré amb carbassa, que en tinc molta.
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu bloc, i el poso a la llista dels que m'interessa.