Sorprenentment, els meus fills els hi ha agradat molt, cosa que farà que el torni a fer més endavant.
INGREDIENTS:
1 Kg de pit i vena de coll
1 ceba grossa
4 o 5 tomates ben madures
1 pebrot vermell
2 grans d’ all
Dues fulles de llorer
1 branca de canyella
un got de vi ranci
llard de porc
sal i pebre
PREPARACIÓ:
Poseu una cassola al foc amb el llard i afegiu-hi el xai a trossos, salpebrat.
Mentrestant prepareu les verdures, tallades i ratlleu la tomata.
Quan estigui ros i afegiu-hi la ceba, el pebrot, la tomata, la canyella i les fulles de llorer. Tapeu-ho i ho deixeu-ho fen el Xup, Xup durant mitja hora.
Tot seguit tireu-hi el vi ranci, deixant-lo reduir a la meitat. Mulleu amb una mica d’aigua, tapeu de nou i deixeu-ho coure més o menys una hora, remenant de tant en tant. Rectifiqueu de sal si cal.
Com tots els platillos, aquest millora fet d’un dia per l’altre.
Espero que us agradi i us animeu a fer-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada