Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimecres, 19 de febrer del 2014

ARRÒS TRES DELICIES

Aquest plat, per mi, és tot un clàssic cada vegada que vaig a un restaurant xines. Ens agrada a tots.
Sempre havia tingut ganes de fer-lo i aprofitant que tinc a casa un pot se salsa teriyaki per estrenar, em vaig decidir a fer-lo. El resultat fantàstic. El petit gurmet de casa em va felicitar, i amb això, em dono per satisfeta.
Espero que a vosaltres també us agradi.




INGREDIENTS:

Arròs llarg
Pèsols
Pastanaga
Porro
Alls tendres
Pernil dols
Ou
Vedella
Salsa soja i salsa teriyaki

 Gambes




PREPARACIO:

Primer de tot posem a coure l’arròs seguin les instruccions del fabricant. Quant falti poquet i afegim els pèsols i els coem uns minuts tot junt.
Quant ho tinguem cuit ho deixem refredar a la nevera. És pot fer de un dia per altre.
Saltegem les gambes i les reservem.

Tallem la vedella a tires petites i amb un raig d’oli les passarem per la paella una mica, gust que canvi de color.

Tot seguit tallem la pastanaga a daus, els alls ben petits, els porros a tires i el pernil dols a daus. Saltegem  les verdures uns minuts i afegim el ou batut. Ho anem remenat amb la cullera de fusta trencant l’ou. 

Ara ja ho podem barrejar tot, el arròs, el pernil dols,les gambes, la vedella i les salses. Jo vaig posar una cullerada sopera de salsa teriyaki i tres de soja. Això és molt personal dependrà si ho voleu molt gustos o més suau. 


Aquesta recepta és tal qual la vaig fer, però el proper cop no hi posaré el porro. No ens va agradar gaire la textura. De totes maneres espero que us hagi agradat i  proveu de fer-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)