Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 23 de juliol de 2012

ULLERES SALADES DE PASTA DE FULL


 A casa tenia un parell de pots d’olivada, de paté de cèrvol amb
 reducció de Pedro Ximénez i de senglar amb bolets. Els vaig comprar a Cazorla Delicat , lloc que us recomano visiteu i proveu els seus productes que són de gran qualitat.
 Vaig pensar de fer unes ulleres amb aquest productes, aprofitant que
anàvem a sopar a casa d' uns amics els hi vaig portar perquè les
 provéssim, i no en van deixar ni una o sigui que prova superada je,je,je INGREDIENTS:

 Dues làmines de pasta de full rectangular
 Olivada negre,i verda
 Paté
 Ou
 ELABORACIÓ:

Poseu la pasta de full estirada el damunt del marbre de la cuina. Tot seguit  hi aneu posant l’ olivada negra fins la meitat i l’altre meitat l’ olivada verda, i feu el mateix amb els patés ,cargoleu la massa pels laterals més amples (d'aquesta manera ens sortiran més ulleres) fins que es topin les dues parts. Quan ja tingueu el rotlle fet, el tallarem en porcions (de la mida que ens sembli correcta, aproximadament 1 centímetre i mig) i les anirem posant sobre el paper del forn. Jo abans de tallar-les poso el rotllo el congelador uns 10 o 15 minuts i així les tallo millor.
Les pinteu amb ou i ho enforneu a 200 graus uns 15 minuts,vigilant que no es cremin.AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)