Tenia una convidada espacial a
dinar, la meva amiga Lídia i li volia fer un dinar diferent que no hagués menjat
mai. En vaig decidir per fer els paccheri, feia temps que els volia provar i
aquesta era una bona ocasió.
No bons, boníssims, per
llepar-sen els dits, proveu-los de fer tot i que semblen laboriosos no ho són
tant, això si, amb pocs en teniu prou, atipen molt.
Us deixo la recepta i
animeu-vos a fer-la.
Els ingredients són 4 paccheri per 4 persones.
INGREDIENTS:
20 paccheri (4 de més per si es trenca alguns)
1 porro
2 botifarres
12 xampinyons frescos
80 g de parmasà
150 de mató
Per la beixamel :
50 g de mantega
1 cullerada sopera de farina
Llet
Nou moscada
PREPARACIÓ:
Poseu una olla amb aigua a bullir i afegiu els
paccheri. El fabricant diu 7 minuts a mi en va semblar molt poc i els vaig
coure 15 minuts. Reserveu-los i rageu-los amb una mica d’oli de girasol per què
no s’enganxin.
Talleu el porro ben petit i en una paella amb un
raig d’oli coeu-lo una mica.
Tot seguit i afegim les botifarres ben desfetes i
ho deixeu coure uns minuts.
Mentrestant talleu els xampinyons ben petits i
tireu-los a la paella amb els altres ingredients.
Quant estigui tot cuit retireu i ho poseu amb un
bol juntament amb els formatges i ho barregeu tot fins que quedi una pasta.
Poseu tot el farcit en una mànega pastissera i
aneu omplin els paccheris un per un, amb conte que no es trenquin.
Escampeu una mica de beixamel per el damunt i un
polsim de formatge rallat. Ho poseu al forn a gratinar.
Ja està a punt de servir.
Bon profit
oh, Dolors! Quina gràcia! La setmana passada en vaig publicar uns al meu blog, de paccheris, però farcits de bacallà, beixamel, panses i pinyons. És curiós que haguem anat tan seguides, perquè no n'havia trobat abans, de receptes! Molt bons, farcits amb carn!! Me'ls apunto, que el paquet és gran! Petons
ResponEliminaOstres Dolors quina bona pinta. Aquesta me l'apunto per fer-lo a casa.
ResponEliminaUn plat ben bo i original a l'hora de presentar-lo. De segur que els convidats es queden bocabadats i agraïts per la idea.
ResponEliminaJo sóc la privilegiada que els va probar, i us asseguro que estaven bonissims, molt fins i molt ben presentats, jo també la tinc ben apuntada la recepta, i espero amb candeletes el moment de que la Dolors em torni a fer un dinaret d'aquests, moltes gràcies
ResponEliminaEl pròxim cop faré els de la Marina, que m’agrada molt el bacallà ja te avisaré i convidarem la Montse a que els provi
ResponEliminaEl millor de tot va ser la companyia
¡Quina meravella! Fa un temps vaig veure els de la Marina (de bacallá..) i la veritat en vaig pedar enamorat, ara tinc els teus, per fer un mar i montanya (2 i 2 per plat)... ¡¡hmmm quina idea!!
ResponEliminaA veure si aquesta Setmana Santa els preparem!!
Petons (i em quedo per aquí ronronejant una mica, jejejej)
Què bons Dolors! només de veure la foto i els ingredients que porta ja m'està entrant gana! Ja tens una seguidora més, em quede una estoneta per aqui! Marta
ResponElimina