Aquesta és una
recepta de la Nuri Lladó, la va fer en una de les classes de cuina que vaig
assistir. Per mi, és un dels plats que més m’agrada fer, a part de bo, és molt agraït,
per la seva senzillesa i el bon resultat que dóna. La recepta perfecta per
quant tingueu convidats, per què sen lleparan els dits.
No passeu de
llarg i proveu-la de fer.
INGREDIENTS:
Per 6 persones
20
talls de vedella
Farina
2
cebes
300
ml de cava
500
g brou
18
gambes
PREPARACIÓ:
Poseu oli
en un olla i saltegeu-hi, els caps i les peles de les gambes, afegiu-hi l’aigua
amb la sal i deixeu-ho coure una mitja hora. Tritureu-lo amb el túrmix i peseu-lo
pel colador. Reserveu-lo.
Enfarineu
la carn i la fregiu en una cassola amb oli. Reserveu-la. En el mateix oli fregiu-hi
la ceba ben picada, procurant que no agafi massa color. Afegiu-hi el cava i la
carn i deixeu-ho que redueixi. Un cop reduït hi tireu el brou i ho tapeu fins
que la carn sigui ben tova. Un cop acabada la cocció afegiu-hi les gambes que
haureu fregit abans amb un xic d’oli.
Ho podeu
servir acompanyat de una mica d’arròs blanc.
Ja l'he provat questa recepte i donc fe que esta molt i molt bona
ResponElimina