Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 30 de desembre del 2012

FRICANDÓ AL CAVA AMB GAMBES

 
 Aquesta és una recepta de la Nuri Lladó, la va fer en una de les classes de cuina que vaig assistir. Per mi, és un dels plats que més m’agrada fer, a part de bo, és molt agraït, per la seva senzillesa i el bon resultat que dóna. La recepta perfecta per quant tingueu convidats, per què sen lleparan els dits.
No passeu de llarg i proveu-la de fer.
 

INGREDIENTS:

Per 6 persones

20 talls de vedella

Farina

2 cebes

300 ml de cava

500 g brou

18 gambes

PREPARACIÓ:

Poseu oli en un olla i saltegeu-hi, els caps i les peles de les gambes, afegiu-hi l’aigua amb la sal i deixeu-ho coure una mitja hora. Tritureu-lo amb el túrmix i peseu-lo pel colador. Reserveu-lo.

Enfarineu la carn i la fregiu en una cassola amb oli. Reserveu-la. En el mateix oli fregiu-hi la ceba ben picada, procurant que no agafi massa color. Afegiu-hi el cava i la carn i deixeu-ho que redueixi. Un cop reduït hi tireu el brou i ho tapeu fins que la carn sigui ben tova. Un cop acabada la cocció afegiu-hi les gambes que haureu fregit abans amb un xic d’oli.

Ho podeu servir acompanyat de una mica d’arròs blanc.

 

1 comentari:

  1. Ja l'he provat questa recepte i donc fe que esta molt i molt bona

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)