Aquesta és una recepta que faig molt l'estiu és refrescant i molt bona, encara que algú li pot semblar força estranya la combinació d'ingredients és un plat molt típic d'Andalusia.
Tot visitant les receptes de St. Hilari vaig veure que
l'havia fet en una cullereta i em va agradar més la presentació i en aquesta
ocasió l'he fet així.
INGREDIENT:
Bacallà
Ceba tendre
Taronja
olives verdes
Vinagre (jo de xeres)
oli d'oliva extra
sal
PREPARACIÓ:
Fem una vinagreta amb les olives i la ceba ben picades
,l'oli, el vinagre, la sal i reservem. tallem la taronja ja palada a grills no
gaire grossos i la emboliquem amb el bacallà que em tallat a tires, ho posem a
la cullera i reguem amb la vinagreta i que vagi de gust.
Suggeriment:
El bacallà pot ser dessalat o si voleu fumat la
recepta original es bacallà encaixat
Aquesta no la coneixia i m'agradat força, endavant amb el bloc.
ResponEliminai Feliç dia de la mare.
Núria
Felicitats Dolors!!!! aquest bloc és molt xulo.
ResponEliminaNo deixis de posar-hi la recepta de la Sara!!!!!!
t'han quetat fantàstques!!!
ResponElimina