Avui us penjo el pecat dels pecat,qui es pot resistir a un coulant?
jo no,i això que estic en plena "operación bikini" Peró pensa'n-to be que te "quiten lo bailao".
Aquesta es un recepta fàcil i que dona un resultat sorprenent,sobretot per els xoco-adites
Espero que la proveu i que vagui de gust
jo no,i això que estic en plena "operación bikini" Peró pensa'n-to be que te "quiten lo bailao".
Aquesta es un recepta fàcil i que dona un resultat sorprenent,sobretot per els xoco-adites
Espero que la proveu i que vagui de gust
INGREDIENTS:
250g. de xocolata per desfer 75%
200g. de sucre
225g. de mantega
80g de farina
6 ous
12 motllos de d'alumini
200g. de sucre
225g. de mantega
80g de farina
6 ous
12 motllos de d'alumini
PREPARACIÓ:
Fondre la xocolata juntament amb la mantega el microones o el bany maria, com es vulgui,
un cop fosa es deixa refreda, mentrestant batem els rovells amb el sucre fins que doblin el volum i llavors li tirem la xocolata fosa i la farina,finalment les clares a punt de neu.
Pintem els motllos amb mantega i farina perquè no s'enganxin el desmot-lla i emplenem 3/4 parts de la seva capacit.
Coure el forn a 200º uns 7 o 8 minuts aproximadament dependrà del forn de cadascú, si els has congelat un 12 o 15 minuts.
un cop fosa es deixa refreda, mentrestant batem els rovells amb el sucre fins que doblin el volum i llavors li tirem la xocolata fosa i la farina,finalment les clares a punt de neu.
Pintem els motllos amb mantega i farina perquè no s'enganxin el desmot-lla i emplenem 3/4 parts de la seva capacit.
Coure el forn a 200º uns 7 o 8 minuts aproximadament dependrà del forn de cadascú, si els has congelat un 12 o 15 minuts.
Has dit exactament el que és un coulant: una recepta super fàcil i d'èxit assegurat.
ResponEliminaJo sempre en tinc de congelats, pensa si ens agraden que la foto del link de la Dolça és un coulant, jejej.
PTNTS
Dolça