INGREDIENTS:
calamars
gambes
botifarra
ous
ceba
tomata
brou de peix
patates
pastanagues
pèsols
una picada de:
ametlles,all,julivert,galetes,pebre vermell i un raig de conyac.
ELABORACIÓ:
Fem un brou de peix amb el que tingueu ,jo de crancs, que tenia congelats i puntes de rap.
Posem a coure els ous, els pelem, piquem i reservem.Talleu ben petits les potes dels calamars i els posem a coure una mica. Tot seguit, la botifarra esmicolada la barregem amb els ous i farcim els calamars.Jo, tot i girant els calamars, els tenco amb un escuradents.
En una cassola, posem un bon raig d'oli i saltegem els calamars i els reservem.. Allà mateix farem una mica de sofregit i un cop fet tirarem la copa de vi blanc que deixarem reduir. Afegirem els calamars,les patates esqueixades, les pastanagues,els pèsols i el brou de peix. Ho courem uns 20 minuts. Finalment, les gambes i la picada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada