Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 15 de maig del 2011

EMPANADA DE SARDINES

L'empanada es tot un clàssic a casa, ens agrada molt a tots i és el sopar del cap de setmana.
Aquest cop però l'he feta diferent per provar, i el resultat ha estat un encert, molt bona; i és una variant a la tradicional pizza quant no saps què fer per sopar. A casa, quan juga el Barça, toca empanada i ens la mengem ben empanats davant la tele je,je,je


INGREDIENTS:

2 bases de massa brisa
1 ceba
1 tomata
pebrot vermell i verd
6 sardines
ou

ELABORACIÓ:

Tallem la ceba, la tomata i els pebrots ben petits, però no triturats.
En una paella amb un cul d'oli ho sofregim tot una mica i ho reservem que es refredi una mica.
Estenem una de les masses de pasta brisa sobre el marbre de la cuina i hi posem el sofregit i les sardines ben netes i obertes per la meitat (jo ja les vaig compra netes). Tot seguit posem l'altra massa pel damunt i unim les vores anant-les plegant cap endins, o si us es mes fàcil de fer, emprant amb una forquilla. Tot seguit pinteu-la amb el ou i ja les teniu preparades per a coure el forn. Penseu que abans de posar-la hi heu de tenir el forn prescalfat a 180 graus. Punxeu-la de tant en tant amb un escuradents o una forquilla perquè en sorti vapor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)