L'empanada es tot un clàssic a casa, ens agrada molt a tots i és el sopar del cap de setmana.
Aquest cop però l'he feta diferent per provar, i el resultat ha estat un encert, molt bona; i és una variant a la tradicional pizza quant no saps què fer per sopar. A casa, quan juga el Barça, toca empanada i ens la mengem ben empanats davant la tele je,je,je
INGREDIENTS:
2 bases de massa brisa
1 ceba
1 tomata
pebrot vermell i verd
6 sardines
ou
ELABORACIÓ:
Tallem la ceba, la tomata i els pebrots ben petits, però no triturats.
En una paella amb un cul d'oli ho sofregim tot una mica i ho reservem que es refredi una mica.
Estenem una de les masses de pasta brisa sobre el marbre de la cuina i hi posem el sofregit i les sardines ben netes i obertes per la meitat (jo ja les vaig compra netes). Tot seguit posem l'altra massa pel damunt i unim les vores anant-les plegant cap endins, o si us es mes fàcil de fer, emprant amb una forquilla. Tot seguit pinteu-la amb el ou i ja les teniu preparades per a coure el forn. Penseu que abans de posar-la hi heu de tenir el forn prescalfat a 180 graus. Punxeu-la de tant en tant amb un escuradents o una forquilla perquè en sorti vapor.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada