Pasta brisa
125 g de xampinyons
125 g de bacó
150 g de formatge ratllat
3 ous
250 g de nata líquida
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Estireu la pasta brisa i col·loqueu-la al motlle. Poseu-hi al damunt cigrons per a que la pasta no pugui quan l'enfornem. Preescalfeu el forn abans de posar-li, i deixeu-li uns 10 minuts a 180 graus. A banda, netegeu i talleu a làmines els xampionyons i salteu-los amb oli ben calent durant 5 minuts, més o menys. Podeu fer-ne servir de frescos o en conserva, que també us quedarà bé. Afegiu el bacó fumat i tallat a tires fines i deixeu-ho a la paella durant 3 minuts més. En acabat, treieu-ho del foc i deixeu-hi reposar.
Poseu damunt de la pasta brisa els xampinyons, el bacó i, a sobre de tot, el formatge ratllat. A banda, en un bol, bateu bé els ous, afegiu-hi la nata líquida mirant que us quedi ben barrejada i salpebreu-ho. Afegiu aquesta barreja en el motlle i cobriu-ho amb una mica de formatge. Poseu-ho a coure al forn a 180 graus durant 40 minuts. Quan estigui llest treieu la chique del forn, desenmotlleu-la i ja estarà a punt per servir.
Jo,la vaig provar i està bonissima
ResponEliminaÀngel, tu ets un privilegiat!!!
EliminaNenaaaa, feia dies que no entrava al teu blog i tela tela... és de professional!!!!
ResponEliminaPuc donar fe, perquè he tingut la sort de provar-les, que algunes de les receptes estan boníssimes!!!
Ja t'hi podries dedicar professionalment guapetona!!!