Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimecres, 4 de juliol del 2012

QUICHE DE BACÓ I XAMPINYONS










INGREDIENTS:
Pasta brisa
125 g de xampinyons
125 g de bacó
150 g de formatge ratllat
3 ous
250 g de nata líquida
Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Estireu la pasta brisa i col·loqueu-la al motlle. Poseu-hi al damunt cigrons per a que la pasta no pugui quan l'enfornem. Preescalfeu el forn abans de posar-li, i deixeu-li uns 10 minuts a 180 graus. A banda, netegeu i talleu a làmines els xampionyons i salteu-los amb oli ben calent durant 5 minuts, més o menys. Podeu fer-ne servir de frescos o en conserva, que també us quedarà bé. Afegiu el bacó fumat i tallat a tires fines i deixeu-ho a la paella durant 3 minuts més. En acabat, treieu-ho del foc i deixeu-hi reposar.
Poseu damunt de la pasta brisa els xampinyons, el bacó i, a sobre de tot, el formatge ratllat. A banda, en un bol, bateu bé els ous, afegiu-hi la nata líquida mirant que us quedi ben barrejada i salpebreu-ho. Afegiu aquesta barreja en el motlle i cobriu-ho amb una mica de formatge. Poseu-ho a coure al forn a 180 graus durant 40 minuts. Quan estigui llest treieu la chique del forn, desenmotlleu-la i ja estarà a punt per servir.









3 comentaris:

  1. Jo,la vaig provar i està bonissima

    ResponElimina
  2. Nenaaaa, feia dies que no entrava al teu blog i tela tela... és de professional!!!!
    Puc donar fe, perquè he tingut la sort de provar-les, que algunes de les receptes estan boníssimes!!!
    Ja t'hi podries dedicar professionalment guapetona!!!

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)