Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 31 de desembre del 2012

TORRADA DE SOBRASSADA AMB POMA I FORMATGE DE CABRA


Avui us porto un aperitiu deliciós  i ràpid de fer. La combinació del dolç i salat i el gratinat del formatge es simplement perfecte. Ideal per aquestes festes. De ben segur deixareu els convidats impressionats.

INGREDIENTS:

Llesques petites de pa

Sobrassada

Poma

Formatge de cabra

PREPARACIÓ:

Peleu i talleu la poma amb lamines.
Torreu les llesques de pa, unteu-les de sobrassada, afegiu-li una làmina de poma, per últim poseu el formatge de cabra per sobre i gratineu-les fins que el formatge quedi fos.

1 comentari:

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)