Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 6 de juny del 2011

PANNA COTA AMB GELATINA DE CIRERES


El meu veí, l'avi de la Nora, en va regalar una caixa de cireres del seu cirerer i vaig decidir de fer aquesta recepta que vaig veure el bloc cuina per llaminers i que en va cridar molt l'atenció.
Es fàcil,bona i vistosa.Així que us animo a fer-la.
INGREDIENTS:
375ml d'aigua
110g de sucre
cireres
1 cullerada sopera de gelatina en pols o 6 fulles
80ml d'aigua
1litre de nata líquida
150g de sucre llustre
2 cullerades soperes de gelatina en pols o 12 fulles.

PREPARACIÓ: Fem un almívar barrejant els 375ml d'aigua i els 110g de sucre. Afegim les cireres sense pinyol deixant-les macerar un 5 minuts. Les retirem i reservem el líquid. Hidratem la cullerada de gelatina amb una mica d'aigua i afegim l'almívar calent. L'aboquem en un motllo prèviament untat( tipus plun-cake d'uns 20 centímetres)i tirem les cireres.
Reservem a la nevera unes 2 hores.
Per la panna cota hidratem les 2 cullerades de gelatina amb els 80ml d'aigua.
En un cassó, escalfem la nata i el sucre llustre fins que s'hagi dissolt i afegim la gelatina hidratada.
Treure'm el motllo de la nevera i ratllarem la gelatina amb una forquilla per tal que les dues capes s'enganxin bé.Aboquem la panna cota al damunt de les cireres i ho deixarem refredar a la nevera fins que hagi quallat unes 5 o 6 hores.
Per desenmotllar-ho, posarem amb un bany maria calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)