El meu veí, l'avi de la Nora, en va regalar una caixa de cireres del seu cirerer i vaig decidir de fer aquesta recepta que vaig veure el bloc cuina per llaminers i que en va cridar molt l'atenció.
Es fàcil,bona i vistosa.Així que us animo a fer-la.
375ml d'aiguaEs fàcil,bona i vistosa.Així que us animo a fer-la.
110g de sucre
cireres
1 cullerada sopera de gelatina en pols o 6 fulles
80ml d'aigua
1litre de nata líquida
150g de sucre llustre
2 cullerades soperes de gelatina en pols o 12 fulles.
PREPARACIÓ: Fem un almívar barrejant els 375ml d'aigua i els 110g de sucre. Afegim les cireres sense pinyol deixant-les macerar un 5 minuts. Les retirem i reservem el líquid. Hidratem la cullerada de gelatina amb una mica d'aigua i afegim l'almívar calent. L'aboquem en un motllo prèviament untat( tipus plun-cake d'uns 20 centímetres)i tirem les cireres.
Reservem a la nevera unes 2 hores.
Per la panna cota hidratem les 2 cullerades de gelatina amb els 80ml d'aigua.
En un cassó, escalfem la nata i el sucre llustre fins que s'hagi dissolt i afegim la gelatina hidratada.
Treure'm el motllo de la nevera i ratllarem la gelatina amb una forquilla per tal que les dues capes s'enganxin bé.Aboquem la panna cota al damunt de les cireres i ho deixarem refredar a la nevera fins que hagi quallat unes 5 o 6 hores.
Per desenmotllar-ho, posarem amb un bany maria calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada