Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimarts, 26 de febrer del 2013

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA I DÀTILS


No sabria dir quina és l’amanida que m’agrada més, ni han tantes!!!! algunes molt conegudes, d’altres molt sofisticades, de vagades les acabem reinventant, tot depèn del que tinguem a la nevera, no acabaríem mai...Però el que si ser, és que aquesta és molt bona i senzilla.

A casa la fem així.




Enciam variat
Un tall de formatge de cabra
Pinyons
Dàtils

Per la vinagreta:
3 parts d’oli d’oliva extra
1 part de vinagre
½  cullerada de mel
½ cullerada de mostassa
Sal

Es fa la vinagreta barrejant tots els ingredient fins que emulsioni i reservem.
En una paella amb un rajolí d’oli saltegeu els pinyons i els dàtils tallats petits, ho afegiu per sobre de l’enciam que ja el tindreu emplatat i ho regueu amb la vinagreta.
A banda poseu el fornatge de cabra el damunt de una escumadora, tireu-hi una mica de mel i si teniu un bufador de cuina gratinar-lo i posar-lo el damunt de l’amanida. Llestos per menjar-la i que vagui de gust.

2 comentaris:

  1. aix... a mi també m'encanten, les amanides. A casa en mengem cada dia i sempre és diferent! La barreja formatge de cabra amb dàtils encara no l'he provat, així que me l'apunto ara mateix! Petons

    ResponElimina
  2. Ostres quina bona pinta. Aquesta si q la provo. Per llepar-se els dits.

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)