Demà
dijous gras, és tradició menjar coca de greixons. El meu fill Pol en té que
portar per berenar a l’escola. A ell
momes li agrada la de pasta de full, per tant li he fet aquesta, que la vaig
veure en el programa cuines de TV3 l’any passat. És una coca senzilla, bona i
molt fàcil de fer.
Us
deixo la recepta i espero que us agradi, bon profit
INGREDIENTS:
2
làmines de pasta de full
Greixons
Sucre
Ametlla
filetejada
Farina
PREPARACIÓ
1. Estireu
una de les làmines de pasta de full amb el corró.
2. Afegiu
els greixons triturats i el sucre, deixant força marge pels voltants.
3. Estireu
l’altra làmina i poseu-la el damunt.
4. Ara
peseu el corró per al damunt, a de quedar ben premsat.
5. Retalleu
les bores i amb les sobres les torneu a estirar.
6. Torneu
a posar més greixons i sucre per sobra.
7. Tapeu
amb la pasta sobrant i passeu el corró fins que quedi premsat.
8. Talleu
les vores i doneu-li la forma desitjada.
9. Pinteu
amb ou batut tota la coca, poseu per sobre les ametlles i el sucre.
* Jo l'he regat amb una mica de anís.
Molt bona pinta llastima q no m'agraden els greixons. Pero sorprenentment els meus fills al final avui han berenat al col.legi coca de briox amb llardons i se l'han menjada tota. Continua aixi. M'encanta rebre les teves receptes. MSF
ResponEliminaGràces Montse.
ResponEliminauna de mis cocas preferidas,genial te ha quedado
ResponEliminapeto
Gràcies Miquel, er visitar el meu bloc.Em fa molta il.lusió.
ResponElimina