Aquesta
recepta tant bona, encara que d’entrada no ho pugi semblar, sobretot si no et gaire aficionat el bròquil, es del bloc LA
PASTA PER ALS CATALANS. Un bloc impressionant.
Aquest plat, l’he variat una mica però
si voleu fer la recepta original la trobareu
aquí
El primer
cop que la vaig fer no en donava un duro, pensava qui s’ho menjarà això a casa?
Ei i jo la primera! que no se per què no menjava mai bròquil, (ara m’encanta). Dons
he de dir que va quedar el plat ben net i ja l’he repetit varies vagades.
Us
deixo la recepta tal qual l’he fet jo i espero que la proveu.
INGREDIENTS:
Pasta
(en el meu cas caragolines de colors)
Bròquil
Botifarra
Alls
Formatge
parmesà i mozzarella
PREPARACIÓ:
Primer de
tot bulliu el bròquil tallat a trossos fins que estigui tou. Coleu el bròquil i
guardeu l’aigua de la cocció.
Bulliu la
pasta amb l’aigua reservada.
En una
paella coeu la botifarra trinxada i reserveu. En una
cassola sofregiu els alls a làmines un parell de minuts, afegiu el bròquil, el
trinxeu amb una forquilla i per últim la botifarra, ho saltegem uns minuts.
Fora del foc hi barregeu el parmesà.
Ho afegim
tot a la pasta i ho remenem.
Per muntar
el plat feu una capa de pasta i al mig poseu-hi la mozzarella, feu una altra
capa i acabeu amb pa ratllat i una mica de mantega per sobra.
Ho poseu al forn fins que estigi
gratinat.
Que vagi
de gust!
ep! Té una pinta fantàstica, Dolors! apuntadíssima, sóc una fan del bròquil. Petons
ResponEliminaDons te lleparas els dits,
ResponEliminaJo també sóc una fan del broquil. Ho provare i ja et diré el què. MSF
ResponElimina