Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dijous, 31 de gener del 2013

VERDURES AL FORN GRATINADES


A casa, no som gaire amics de les verdures, ens costen de menjar, sobretot a mi, com que sóc la cuinera no les faig gaire sovint. Tot canvia quant cuino aquest plat. És un dels meus preferits. El vaig veure fer en un curs de la Nuri Lladó, tot i que em va sembla que no m’agradaria gens, tot el contrari m’encanta.

Aquesta és una d’aquelles receptes que donen molt de joc, perquè si no teniu algun ingredient, podeu inventar-vos un altre fàcilment tot dependrà de la inspiració del moment.

INGREDIENTS:
Ceba
Carbassó
Albergínies
Tomates
Xampinyons
Orenga
Pebrot verd i vermell
Formatge
Sal  i pebre

 PREPARACIÓ:
Talleu totes les verdures a rodanxes. Poseu una mica d’oli en una plata per anar al forn i col·loqueu-hi  la ceba, saleu-la, empebreu-la i afegiu-li  un raig d’oli. Repetiu l’operació amb la resta de verdures per l’ordre de la recepta. Escampeu l’orenga damunt de la tomata. Un cop tot col·locat cobriu-ho amb formatge ratllat. Poseu-ho al forn uns 30 minuts a 180 graus.
* Normalment hi poso formatge de cabra per el damunt, en aquesta ocasió no en tenia.
* El damunt de la tomata de vagades hi poso anxoves, queda boníssim.


2 comentaris:

  1. Hi ha moltes maneres de disfressar la verdura per anar-la introduint a poc a poc a la dieta, aquesta que has fet és veu boníssima. Has provat fer coques salades, empanades, crestes... i fins i tot croquetes?
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Croquetes no les he provat de fer mai, és una bona idea, ja les provarer

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)