Si esteu tips de menjar torrons, aquí us proposo, un postra senzill, fàcil i molt bo, pels amants de la xocolata.
Ingredients per 8 vasets
200g de xocolata per desfer
200g de nata per muntar
100g de formatge mascarpone.
4 ous
100g de sucre glaç
60 de mantega
50g d'ametlles trossejades
Preparació
Primer de tot torrem les ametlles trossejades al forn procurant que no es cremin. Reservem.
Desfem la xocolata al bany maria juntament amb la mantega i reservem.
Batem amb unes varetes els rovell juntament amb una cullerada de sucre fins a aconseguir una textura escumosa.
Muntem les clares a punt de neu juntament amb una altra cullerada de sucre, han de quedar ben fermes, reservem
Afegim els rovells a la xocolata fosa i barregem bé perquè la mescla es temperi. Afegim la resta de la xocolata i remanem fins que quedi tot ben integrat.
Agafem un terç de les clares muntades i les afegim a la xocolata, barregem una mica.
Incorporem la resta de les clares i barregem tot amb molta cura i amb moviments suaus amb una espàtula.
Una vegada tinguem tot ben barrejat, repartim la mescla dins els gotets i els omplim fins a la meitat. El damunt i posem una capa d'ametlla torrada i reservem a la nevera.
Muntem la nata fins que quedi ben ferma amb la resta de sucre glaç.
Un cop muntades i afegim el formatge, ho barregem amb molta cura, ho posem dins la una mànega pastissera, i acabem d’omplir els gotets, reservem a la nevera un mínim de tres hores abans de consumir-los.
Llestos per menjar, espero que us agradin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada