Ja
torno a ser aquí!!
Benvolguts
amics i seguidors, primer de tot perdoneu per
l’ absència de aquets mesos.
Durant
aquest període de temps han passat moltes coses, unes bones i altres dolentes,
però el temps de mica en mica ho posa tot al seu lloc. Ara torno a tenir ganes
de cuinar i compartir amb tots vosaltres
les receptes que tinc pendents.
Vull
donar les gràcies a tots els que m’heu estat ajudant i animant, en espacial el
grup de mames. I la millor manera de agrair-los és convidar-les a un bon sopar.
El problema és que som moltes i totes no hi cabem, així que tindré que fer dos
tandes de sopars.
Aquí us
deixo un dels plats que els hi vaig fer.
INGREDIENTS:
Un porroDos grans d’alls
Un gotet de vi blanc
Un tall de lluç per persona
Gambetes
Musclos
Formatge ratllat
Sal i pebre blanc
Per la beixamel:
Farina Llet
Mantega
Nou moscada
Com podeu veure hi ha ingredients que no poso les quantitats perquè això ho vaig posar a ull, tot dependrà de la mida de les conxes i la quantitat que en vulgueu preparar.
PREPARACIÓ:
En una paella amb un bon raig d’oli fregiu els
porros i els alls tallats ben petit, salpebreu i deixeu-los coure uns deu
minuts. Afegiu el got de vi, doneu-li uns tombs fins que s’evapori. Tot seguit trinxeu el lluç i els musclos que ja els
tindreu oberts el vapor i els afegiu a la paella, juntament amb les gambetes, i
el preparat. Saltegeu un parell de minuts i ho reserveu.
Feu una
beixamel, poseu la mantega en un cassó i enrossiu la farina fins que agafi color,
ratlleu una mica de nou moscada i aneu tirant la llet fins que quedi ben espessa.
Perquè no us quedin grumolls agafeu un batedor de ma i no deixeu de remenar.
Barregeu
la beixamel amb el peix i ompliu les conxes, espolseu una mica de fornatge ratllat
i ho gratineu.
Espero
que us agradi tant com a les meves convidades.Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada