Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 2 de desembre del 2013

CONXES FARCIDES DE PEIX


Ja torno a ser aquí!!
Benvolguts amics i seguidors, primer de tot perdoneu per  l’ absència de aquets mesos.
Durant aquest període de temps han passat moltes coses, unes bones i altres dolentes, però el temps de mica en mica ho posa tot al seu lloc. Ara torno a tenir ganes de cuinar i compartir  amb tots vosaltres les receptes que tinc pendents.
Vull donar les gràcies a tots els que m’heu estat ajudant i animant, en espacial el grup de mames. I la millor manera de agrair-los és convidar-les a un bon sopar. El problema és que som moltes i totes no hi cabem, així que tindré que fer dos tandes de sopars.

Aquí us deixo un dels plats que els hi vaig fer.

 
INGREDIENTS:
Un porro
Dos grans d’alls
Un gotet de vi blanc
Un tall de lluç per persona
Gambetes
Musclos
Formatge ratllat
Sal i pebre blanc

Per la beixamel:
Farina
Llet
Mantega
Nou moscada
Com podeu veure hi ha ingredients que no poso les quantitats perquè això ho vaig posar a ull, tot dependrà de la mida de les conxes i la quantitat que en vulgueu preparar.

PREPARACIÓ:
En una paella amb un bon raig d’oli fregiu els porros i els alls tallats ben petit, salpebreu i deixeu-los coure uns deu minuts. Afegiu el got de vi, doneu-li uns tombs fins que s’evapori. Tot seguit  trinxeu el lluç i els musclos que ja els tindreu oberts el vapor i els afegiu a la paella, juntament amb les gambetes, i el preparat. Saltegeu un parell de minuts i ho reserveu.

Feu una beixamel, poseu la mantega en un cassó i enrossiu la farina fins que agafi color, ratlleu una mica de nou moscada i aneu tirant la llet fins que quedi ben espessa. Perquè no us quedin grumolls agafeu un batedor de ma  i no deixeu de remenar.
Barregeu la beixamel amb el peix i ompliu les conxes, espolseu una mica de fornatge ratllat  i ho gratineu.
Espero que us agradi tant com a les meves convidades.
Bon profit!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)