El pastís de peix es fàcil de fer i molt bo. Els pots fer amb antelació i guardar-lo a la nevera fins a hora de menjar-lo i decorar-lo a gust de cadascú. Jo en aquest cas amb maionesa .
INGREDIENTS:
500g d’escòrpora
10 gambes
500g de nata líquida
6 ous
1 llauna d’anxoves
Una mica de pebre negre
250g. de tomata
PREPARACIÓ:
Courem l’escòrpora al vapor,i un cop cuita la deixarem refredar i li traurem tota la carn.
Posarem una cassola el foc i afegirem el peix , les gambes pelades,les anxoves,els ous , la nata, el pebre i la tomata i ho triturarem amb la batedora fins que quedi ben fi. Ho deixarem coure uns 10 minuts .
Folrem un motlle amb paper film deixant un bon tall per cada cantó. Aboquem tot el preparat a dins i ho tapem amb el film sobrant. El posem a la nevera un mínin de dos hores abans de menjar-lo .
Peseu que amb aquestes mides són per un motlle una mica gran
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada