Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 23 de juliol de 2012

ULLERES SALADES DE PASTA DE FULL


 A casa tenia un parell de pots d’olivada, de paté de cèrvol amb
 reducció de Pedro Ximénez i de senglar amb bolets. Els vaig comprar a Cazorla Delicat , lloc que us recomano visiteu i proveu els seus productes que són de gran qualitat.
 Vaig pensar de fer unes ulleres amb aquest productes, aprofitant que
anàvem a sopar a casa d' uns amics els hi vaig portar perquè les
 provéssim, i no en van deixar ni una o sigui que prova superada je,je,je



 INGREDIENTS:

 Dues làmines de pasta de full rectangular
 Olivada negre,i verda
 Paté
 Ou
 ELABORACIÓ:

Poseu la pasta de full estirada el damunt del marbre de la cuina. Tot seguit  hi aneu posant l’ olivada negra fins la meitat i l’altre meitat l’ olivada verda, i feu el mateix amb els patés ,cargoleu la massa pels laterals més amples (d'aquesta manera ens sortiran més ulleres) fins que es topin les dues parts. Quan ja tingueu el rotlle fet, el tallarem en porcions (de la mida que ens sembli correcta, aproximadament 1 centímetre i mig) i les anirem posant sobre el paper del forn. Jo abans de tallar-les poso el rotllo el congelador uns 10 o 15 minuts i així les tallo millor.
Les pinteu amb ou i ho enforneu a 200 graus uns 15 minuts,vigilant que no es cremin.



dimecres, 4 de juliol de 2012

QUICHE DE BACÓ I XAMPINYONS










INGREDIENTS:
Pasta brisa
125 g de xampinyons
125 g de bacó
150 g de formatge ratllat
3 ous
250 g de nata líquida
Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Estireu la pasta brisa i col·loqueu-la al motlle. Poseu-hi al damunt cigrons per a que la pasta no pugui quan l'enfornem. Preescalfeu el forn abans de posar-li, i deixeu-li uns 10 minuts a 180 graus. A banda, netegeu i talleu a làmines els xampionyons i salteu-los amb oli ben calent durant 5 minuts, més o menys. Podeu fer-ne servir de frescos o en conserva, que també us quedarà bé. Afegiu el bacó fumat i tallat a tires fines i deixeu-ho a la paella durant 3 minuts més. En acabat, treieu-ho del foc i deixeu-hi reposar.
Poseu damunt de la pasta brisa els xampinyons, el bacó i, a sobre de tot, el formatge ratllat. A banda, en un bol, bateu bé els ous, afegiu-hi la nata líquida mirant que us quedi ben barrejada i salpebreu-ho. Afegiu aquesta barreja en el motlle i cobriu-ho amb una mica de formatge. Poseu-ho a coure al forn a 180 graus durant 40 minuts. Quan estigui llest treieu la chique del forn, desenmotlleu-la i ja estarà a punt per servir.









AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)